Tillfälliga schemaändringar pga pandemin

Kö för nybörjare

Vi ber om ursäkt för att denna info går ut relativt sent, pandemin har ställt till det för oss i vår planering. Som det ser ut nu behöver vi starta…

Continue reading

Informationen här nedanför gäller inte tills vidare

Hej!

Hoppas ni alla haft en bra ledighet och är taggade på att börja träna igen. Terminens träningar börjar vecka 3 (dvs första träningsveckan är 13-19 januari). Har ni några frågor om grupptillhörighet eller annat, maila info@ikvm.se så hjälper vi er. Tryck här för information om nybörjarstarten.

Länken till denna info har också skickats ut via e-post. Har ni inte fått något mail, maila info@ikvm.se så vi kan lägga till er adress eller ev. uppdaterade adress.

Denna termin har vi ändrat en hel del tider och gruppindelningar, så läs informationen noga. Vi har så långt det går försökt behålla dagarna från i höstas men vissa av er kommer behöva byta dag. Vi beklagar besväret det kan innebära men gläds över att det är trångt på mattan.

OBS! Det är åldern man fyller under 2020 som gäller. Dvs, alla med samma födelseår tränar i samma grupp, oavsett vilken månad man fyller år. Det finns alltid utrymme för diskussion om grupplacering beroende på motorisk utveckling m.m, kontakta oss på info@ikvm.se vid frågor.

Schemat VT2020

OBS! Läs även informationen nedanför schemat som gäller för er kategori.

Tryck på schemat för att se en större version (PDF).

Gruppindelning

För att se vilka grupper ni ska träna i, tryck på er kategori nedan:

Nybörjarstart

Nybörjarträningen börjar också vecka 3 – berätta gärna för kompisar och vänner om judo och vår träning. Mer information finns här. Som nybörjare får man prova på två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Vi har också en falltrygghetsgrupp för äldre, läs här för mer info om den.

Medlemsavgift

Avgifter som gäller för terminen är:

  • Barn och ungdomar under 15 år – 800 kr/termin
  • Ungdomar och vuxna över 15 år – 900 kr/termin
  • Familjeavgift (inkl. gym och familjefys) – 1600 kr/termin
  • Stor&liten – 800 kr för en vuxen och ett barn. Ytterligare vuxna för samma barn blir 200 kr extra i medlemsavgift. Träningen ingår i familjeavgiften om ni betalar en sådan.
  • Falltrygghet för äldre – 800 kr för 16 tillfällen – fika ingår efter varje träning
  • Återkommande gästtränande – 450 kr/termin
  • Endast gym och familjefys – 400 kr/termin. Ni som betalade gymavgift i våras behöver inte betala den i höst.
  • Tränare och styrelse – 200 kr/år

Frivillig reducerad avgift för vissa grupper
För några grupper finns möjlighet till frivillig nedsatt medlemsavgift på grund av färre träningsalternativ under senvåren, för er som:

  • Betalade avgift i våras och vill träna i höst och är under 9 år
  • Betalade avgift i våras och vill träna i höst, och var nybörjare i föreningen under våren

För er finns det möjlighet att själv bestämma en reducerad avgift. Lägsta belopp är dock 200 kr, på grund av föreningens egna avgifter till Svenska Judoförbundet samt försäkringskostnader.

Ni som är helt nya under hösten, eller inte betalade medlemsavgift i våras, betalar full avgift.

Terminsavgiften ska vara betald i samband med terminsstart för er som är befintliga medlemmar. Nybörjare betalar efter att ni provat på två gånger. Avgiften betalas till vårt plusgiro 433 17 30-4. Ange namn på den tränande, fullständigt personnummer samt mailadress för kommande utskick och information, på betalningen. Har du frågor om medlemsavgiften, kontakta oss på info@ikvm.se.

Namn och bilder på er kan komma att publiceras på vår hemsida och på vår Facebooksida, främst tävlingsresultat för er som tävlar samt enstaka gruppbilder. Om ni inte vill att namn eller bild ska publiceras, meddela info@ikvm.se.

Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans!

/Tränarna och styrelsen, IKVM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny