Tillfälliga schemaändringar pga pandemin

Informationen här nedanför gäller inte tills vidare

Hej!

Hoppas ni alla haft en bra ledighet och är taggade på att börja träna igen. Terminens träningar börjar vecka 3 (dvs första träningsveckan är 13-19 januari). Har ni några frågor om grupptillhörighet eller annat, maila info@ikvm.se så hjälper vi er. Tryck här för information om nybörjarstarten.

Länken till denna info har också skickats ut via e-post. Har ni inte fått något mail, maila info@ikvm.se så vi kan lägga till er adress eller ev. uppdaterade adress.

Denna termin har vi ändrat en hel del tider och gruppindelningar, så läs informationen noga. Vi har så långt det går försökt behålla dagarna från i höstas men vissa av er kommer behöva byta dag. Vi beklagar besväret det kan innebära men gläds över att det är trångt på mattan.

OBS! Det är åldern man fyller under 2020 som gäller. Dvs, alla med samma födelseår tränar i samma grupp, oavsett vilken månad man fyller år. Det finns alltid utrymme för diskussion om grupplacering beroende på motorisk utveckling m.m, kontakta oss på info@ikvm.se vid frågor.

Schemat VT2020

OBS! Läs även informationen nedanför schemat som gäller för er kategori.

Tryck på schemat för att se en större version (PDF).

Gruppindelning

För att se vilka grupper ni ska träna i, tryck på er kategori nedan:

Nybörjarstart

Nybörjarträningen börjar också vecka 3 – berätta gärna för kompisar och vänner om judo och vår träning. Mer information finns här. Som nybörjare får man prova på två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Vi har också en falltrygghetsgrupp för äldre, läs här för mer info om den.

Medlemsavgift

Medlemsavgift och terminsavgift VT 2024

Se tabellen nedan för vad du ska betala. Eftersom det är nytt kalenderår betalar alla medlemsavgift samt träningsavgift för denna termin. I höst är det enbart terminsavgift.

KategoriMedlemsavgift + träningsavgift
Barn och ungdomar under 15 år1000 kr
Ungdomar över 15 år1100 kr
Vuxna1100 kr
Stor&liten (för ett barn och en vuxen)1000 kr
Falltrygghet för äldre1000 kr
Familjeavgift2500 kr
Återkommande gästtränande
(medlem i annan klubb)
450 kr
Endast gym och familjefys500 kr
Tränare och styrelse300 kr

Terminsavgiften ska vara betald i samband med terminsstart, eller efter två provträningar om du är ny i föreningen. Avgiften betalas till vårt plusgiro 433 17 30-4. Ange namn och fullständigt personnummer på den som tränar. Har du frågor om medlemsavgiften, kontakta oss på info@ikvm.se.

Endast medlemskap i föreningen (t.ex. stödmedlem) kostar 200 kr/år. För hela familjer är medlemsavgiften 500 kr/år. Medlemsavgift ingår i tabellen ovan.

Namn och bilder på er kan komma att publiceras på vår hemsida och på vår Facebooksida, främst tävlingsresultat för er som tävlar samt enstaka gruppbilder. Om ni inte vill att namn eller bild ska publiceras, meddela info@ikvm.se.

Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans!

/Tränarna och styrelsen, IKVM

2 kommentarer. Leave new

Lämna ett svar