Information om schema och grupper för höstterminen 2020, start vecka 35

Nya restriktioner 29/10
På grund av de nya restriktionerna ställer vi in träningar för personer som fyller 16 år eller mer under 2020. Barnträningarna fortsätter tills vidare som vanligt (förutom Stor&liten). Fredagsrandori och familjefys ställs in. Läs mer här.

Hej!

Hoppas ni alla haft en bra ledighet och är taggade på att börja träna igen. Terminens träningar börjar vecka 35 (dvs första träningsveckan är 24-30 augusti). Har ni några frågor om grupptillhörighet eller annat, maila info@ikvm.se så hjälper vi er.

Har du aldrig tidigare tränat hos oss måste du först ställa dig i kö som nybörjare och därefter invänta besked om plats. På grund av pandemin kommer vi vara restriktiva med nybörjarintag i höst. Tryck här för att ställa dig i kö till nybörjarstarten.

Förhållningsregler under pandemin

Pandemin pågår fortfarande och vi har alla ett ansvar att förhålla oss till den. Till en början kör vi igång med judoträning inomhus (vecka 35), men det är svårt att bedöma om eller hur läget kommer att förändras under hösten. För er som har svarat att ni bara vill träna utomhus/utan närkontakt hänvisar vi till familjefysen klockan 17.00 på söndagar (samt de sprintpass som finns inlagda på schemat, se längre ner).

På grund av risken för spridning måste vi tyvärr säga nej till att ha föräldrar i lokalen under träningarna. Undantag kan förstås medges om ni exempelvis har barn med särskilda behov. Lekrummet kommer också att vara avstängt under terminen för att minska mängden personer i lokalen. Ni som betalar gymavgift och tränar i gymmet när era barn tränar kan fortsätta med det, men det är ert gemensamma ansvar att inte vara för många i gymmet samtidigt (ni ska kunna hålla distans) samt använda handsprit.

Följande regler gäller:

 • Judo är en närkontaktsport och även om vi gör vad vi kan för att minimera smittspridning (som t.ex. byten i mindre grupper inom gruppen när vi tränar) sker all träning på egen risk. Rådande forskningsläge säger just nu att barn statistiskt sett löper låga risker att bli svårt sjuka av covid-19. För er som inte definierar er som barn är det viktigt att ni gör en egen riskbedömning utifrån er egen situation. Hör av er till info@ikvm.se om ni har blivit sjuka med covid-symtom.
 • Har du minsta symtom som hosta, huvudvärk, feber, snuva, magproblem/diarré, bortfall av smak/lukt eller något annat som avviker från när du är frisk, så stanna hemma. Det gäller även föräldrar som hjälper till med transporter. Tränar du med symtom kommer du att bli avstängd från träningen
 • Tryck här för att läsa vad som gäller när du har varit sjuk och när du kan återgå till träning
 • Är du förälder så vistas inte i lokalen under träningen. Lämna och hämta barnet utanför lokalen om det är möjligt. Vid hämtning/lämning gäller i sedvanlig ordning att hålla avstånd samt att iaktta god handhygien.
 • Tvätta händerna och ansiktet innan träningen
 • Tvätta dräkten ofta, helst efter varje träning eller varje vecka
 • Duscha och byt om direkt på klubben efter träningen, för att minska risken för indirekt smittspridning utanför lokalen. Detta gäller inte er som är yngre och inte kan byta om själva (t.ex 5-7-åringar som tränar det tidiga passet på onsdagar), där är det viktigt att ni lämnar lokalen så snabbt som möjligt efter träningen

Ändringar i schemat

Denna termin har vi ändrat några tider jämfört med vårterminen så läs informationen noga. Vi har så långt det går försökt behålla dagarna från i höstas men vissa av er kommer behöva byta dag.

Förändringarna jämfört med vårterminen är:

 • Ni som tränade i fortsättningsgruppen (inte er med vitt bälte) för barn födda 2011 på tisdagar tränar nu 19.00-20.00 istället för 18.00-19.00
 • Ni som tränade i fortsättningsgruppen för barn födda 2012onsdagar tränar nu på tisdagar istället, 18.00-19.00
 • Ni som tränade i gruppen för barn födda 2013 på onsdagar har nu en 15 minuter kortare träning för att kunna ha en mer smittskyddssäker övergång till nästa grupp på mattan
 • Tiden för Stor&liten på söndagar är ändrad till 16.00-16.30

Grupperna är i första hand åldersindelade. Dvs, alla med samma födelseår tränar i samma grupp, oavsett vilken månad man fyller år. Det finns alltid utrymme för diskussion om grupplacering beroende på motorisk utveckling m.m, kontakta oss på info@ikvm.se vid frågor.

Schemat HT 2020

OBS! Läs även informationen nedanför schemat som gäller för er kategori.

Tryck på schemat för större version.

Gruppindelning

För att se vilka grupper ni ska träna i, tryck på er kategori nedan:

Nybörjarstart

Har du aldrig tidigare tränat hos oss måste du först ställa dig i kö som nybörjare och därefter invänta besked om plats. På grund av pandemin kommer vi vara restriktiva med nybörjarintag i höst. Tryck här för att ställa dig i kö till nybörjarstarten.

Medlemsavgift

Våra terminsavgifter är enligt nedan.

 • Endast medlemskap i föreningen (t.ex. stödmedlem) – 200 kr/år. Medlemsavgift ingår i terminsavgifterna nedan.
 • Barn och ungdomar under 15 år – 800 kr/termin
 • Ungdomar och vuxna över 15 år – 900 kr/termin
 • Familjeavgift (inkl. gym och familjefys) – 1600 kr/termin
 • Stor&liten – 800 kr för en vuxen och ett barn. Ytterligare vuxna för samma barn blir 200 kr extra i medlemsavgift. Träningen ingår i familjeavgiften om ni betalar en sådan.
 • Falltrygghet för äldre – 800 kr
 • Återkommande gästtränande – 450 kr/termin
 • Endast gym och familjefys – 400 kr/termin.
 • Tränare och styrelse – 200 kr/år

Terminsavgiften ska vara betald senast 31 augusti 2021, eller efter två provträningar om du är ny i föreningen. Avgiften betalas till vårt plusgiro 433 17 30-4. Ange namn och fullständigt personnummer på den som tränar. Har du frågor om medlemsavgiften, kontakta oss på info@ikvm.se.

Namn och bilder på er kan komma att publiceras på vår hemsida och på vår Facebooksida, främst tävlingsresultat för er som tävlar samt enstaka gruppbilder. Om ni inte vill att namn eller bild ska publiceras, meddela info@ikvm.se.

Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans!

/Tränarna och styrelsen, IKVM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny