Blandade nyheter

Nedan text har också mailats ut.

Terminen har dragit igång och det bra med deltagare och en bra stämning på alla passen vilket är väldigt roligt.

Sörmlandsträffen 6-7 april
Ni som vill vara med på Sörmlandsträffen i Oxelösund (U15 och uppåt) gå in och anmäl er i smoothcomp omgående så att vi kan planera resan. Det är tävling på lördagen och träning på söndagen. Mer info i kalendern.

Träning under påsk
Under påsk tränar vi som vanligt på skärtorsdagen och sedan tar vi påsklov och börjar träningen igen tisdagen den 2:e april. Under lovet har barngrupperna lovschema (kommer publiceras på vår hemsida och i dojon), vuxengrupperna och fallgrupperna tränar som vanligt. 

Tävling/läger
Det är dags att anmäla sig till vårens tävlingar och läger. Ni går själva in och anmäler er i smoothcomp. När det är tävling/läger som kräver övernattning så vill vi gärna att ni anmäler er så fort som möjligt för vi måste planera såväl boende som resa och det är svårt om vi inte vet hur många som skall med. Så allt ni redan idag vet att ni vill åka med på och som finns i vår planering gå in och anmäl er till de aktiviteterna redan nu.

Ni hittar vår planering på vår hemsida under information tävlingsplanering sedan väljer ni fliken för er ålderskategori så ser ni vad vi planerat för er. Det här är ett levande dokument och aktivteter kan tillkomma och falla bort. 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTPJPo7S9V9FWBButr7LMzWqDU22mEyPH2JgYzquGcugkcLbdz0Q03fAqrVKZwBiw/pubhtml

Ytterligare träningstillfälle för motionsgruppen
Vi kommer att utöka med ett träningstillfälle för vuxen motionär på tisdagar. Start för den gruppen är tisdag vecka 13, klockan 19.00-20.30. Träningen riktar sig till dig som vill börja träna judo som motionsidrott eller till dig som tränar/tränat judo. Vi fokuserar på judorörelser och tekniker som vi utvecklar tillsammans. Då träningen börjar mitt i terminen kommer nya medlemmar endast att betala halva träningsavgiften utöver medlemsavgift. 

Morgonträning – kastträning
Vi kommer efter påsk att börja med morgonträning, 8.00-9.00 på tisdagar, start 2/4. Träningen kommer vara kast på tjockmatta där ni kan förbättra er kastteknik. Det kommer att finnas en ledare på plats som hjälper er. Från U15 och uppåt. 

Information
Vår hemsida är den plats där vi publicerar information löpande. Det är därför bra om ni som medlemmar har som rutin att besöka vår hemsida löpande så att ni inte missar någon information. 

Har ni några frågor på ovan ring eller maila till Annika 0733-206767, annika.krus@ikvm.se

Hoppas ni alla har en härlig onsdag!

Med vänlig hälsning
Tränarna och styrelsen