Ett sista ryck med lokalen på söndag 3 juni

Hej alla!

Nu har byggarna gjort klart det sista arbetet med väggarna efter vattenskadan och det är därför dags för oss att flytta tillbaka alla grejer på rätt plats igen samt återställa golven. Därför skulle vi behöva all hjälp vi kan få på söndag den 3 juni klockan 11.30. Vi är väldigt tacksamma för alla som kan dyka upp, även om man bara kan vara med en liten stund.

Missa inte heller följande evenemang i slutet av terminen:

Terminsavslutning tisdag 5 juni klockan 18.00, för alla grupper
Vi samlas vid dojon och är utomhus vid bra väder, inomhus vid regn. Det blir någon lekaktivitet och klubben bjuder på korv med bröd samt dricka. Hela familjen är välkommen.

Avslutningsläger lördag 9 juni till söndag 10 juni
Ett läger för alla grupper på en lägergård utanför Borås. Det är inget träningsläger utan ett läger med utomhusaktiviteter, bad, grillning, med mera. Föräldrar är också välkomna. Mer info och anmälan: https://ikvm.se/avslutningslager/

Sommarskola 18/6-21/6
Vår sommarskola i judo för barn mellan 7 och 12 år. Även de som inte tränat judo tidigare är välkomna. Mer info och anmälan: https://ikvm.se/sommarskola/

Terminsstarten i höst sker vecka 34. Vi återkommer i slutet av sommaren via e-post och på vår sajt med mer information om schemat.

Vi ses!
/Tränarna och styrelsen på IKVM

1 kommentar. Leave new

Lämna ett svar