Träna judo på sommarlovet

För alla barn och ungdomar mellan 7 och 12 år

Träna judo på sommarlovet
Prova på att träna judo i fyra dagar. Förutom judo kommer vi även ha en aktivitet utomhus varje dag. Vi kommer att bjuda på frukt och fika. Sommarskolan är kostnadsfri. 

För vem?
För alla barn och ungdomar som fyller 7-12 år (födda 2015-2010) under 2022 och som är nyfikna på att prova på judo eller som vill utveckla sina judokunskaper mer under sommaren. Även för er som tränar i andra klubbar än IKVM. På torsdagen avslutas sommarskolan med en lagtävling och om vädret tillåter korvgrillning. 

Tid och plats
Måndag 20 juni – torsdag den 23 juni klockan 9-12
Hemköp Kampsportcenter, Pinnharvsgatan 11, Mölndal.

Ta med!
Gympakläder (långa ärmar och långa ben) eller judodräkt, skor och kläder för utomhusbruk, handduk och ombyteskläder.

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 10:e juni. Ni anmäler i formuläret nedan ”Anmälan sommarskola 2022”.

Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller!
Plats är garanterad först när ni fått en bekräftelse på mailen.  

Frågor?
Malin Nordin malin.nordin@ikvm.se, 0722 32 66 47
Annika Krus annika.krus@ikvm.se, 0733 20 67 67

Varmt välkomna till IKVM:s sommarskola i judo!

Om IKVM
IKVM är en judoklubb i Bifrost, Mölndal, med över 250 medlemmar. Vår dojo som ligger i Hemköps Kampsportcenter har en total yta om 700 kvadratmeter med en judomatta på över 300 kvadratmeter samt gym och bastu.  

Om judo
Judo är en japansk budoart skapad av en man vid namn Jigoro Kano, vid 1800-talets slut i Japan. Kano utvecklade judon ur bland annat jujutsu med bland annat skillnaden att slag och sparkar inte är tillåtna. En av de viktigaste grundprinciperna för i judo är att utnyttja motståndarens kraft och balans mot denne. Den här enkla principen kräver mycket koordination, balans, kondition och motorik. Judo är bra för alla dessa, och använder dessutom kroppens alla muskelgrupper vilket ger god fysik. 

Meny