IKVM:s avslutningsläger, 15-16 juni

Avsluta terminen med ett roligt läger, tillsammans med träningskompisar och tränare!

Nu är det dags för vårt efterlängtade avslutningsläger! På lägret blir det ingen judo men en massa andra roliga aktiviteter. Tanken är att umgås, bada, grilla korv och kanske leka en och annan lek också. Alla föräldrar som vill följa med är också välkomna.

Samling och hämtning – vi samlas lördagen den 15:e juni klockan 10:00 vid lägerplatsen. Tänk på miljön och försök själva att samordna transporterna. Om ni inte lyckas ordna transport till lägret, kontakta tränaren så försöker vi hjälpa till.

Den här gången håller vi till i Härsjösand (OBS! annat ställe än 2018).

Tryck här för karta till lägerplatsen. Tryck här för vägbeskrivning.

På söndagen är det hämtning vid lägerplatsen klockan 12:00.

Packlista – sovsäck, kudde, liggunderlag, oömma kläder (ta med ett extra ombyte ifall ni skulle bli blöta), bekväma skor som ni kan gå långt i, regnkläder, stövlar, badkläder, handduk, hygienartiklar, vattenflaska och ett gott humör. Givetvis får ni ta med er godis till tränarna. OBS! Ta inte med saker ni är rädda om då vi av erfarenhet vet att det alltid är saker som tappas bort.  

Anmälan och betalninganmälan och betalning skall vara gjord senast måndagen den 3:e juni. Kostnad för lägret är 300 kronor. Vi ser helst att ni betalar in till vårt pg 433 17 30-4. Ange barnets namn och personnummer så att vi vet vem som har betalat. Föräldrar som vill följa med på lägret betalar 150 kronor i matkostnad.

Frågor? – prata med er tränare eller maila info@ikvm.se.

Missa inte heller följande aktiviteter i juni:

Meny