Sista ordinarie träningsvecka blir vecka 48

Hej alla!

Efter nya besked från myndigheterna kombinerat med en förväntat ökande smittspridning i regionen under december har vi beslutat att förkorta terminen med ett par veckor. Därför kommer vi att göra på följande sätt:

Vecka 48 är sista ordinarie träningsveckan för samtliga barngrupper. Då kommer vi också genomföra graderingar i grupperna. Om era barn känner sig oroliga över att det kommer lite plötsligt, försök lugna dem, vi kommer ha överseende med att allt kanske inte sitter perfekt. Som kompensation för den förkortade terminen kommer vi inte ta ut några graderingsavgifter.

Efter vecka 48 är det juluppehåll för er som har graderat er. Vi återkommer senare med information om våren, just nu är det svårt att säga vilken vecka vi kan köra igång.

För er som inte kan närvara vecka 48 är ni välkomna vecka 49 istället (på era vanliga tider), då kör vi uppsamlingsgradering. Om ni inte kan komma någon av veckorna löser vi det i början av nästa termin istället.

För er som tränar i ungdomsgrupperna (födda 2008 eller äldre) informerar vi om de kommande veckorna på plats på träningarna eftersom era eventuella graderingar är mer individuella. Ni kan också höra av er till info@ikvm.se vid frågor.

Vi beklagar snabba förändringar men hoppas på förståelse. Vi ses!
/Styrelsen på IKVM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny