Schema och terminsstart HT2018

Hoppas ni alla haft en bra ledighet och är taggade på att börja träna igen. Terminens träningar för befintliga medlemmar börjar vecka 34 — de första grupperna har träning måndag 20 augusti. Har ni några frågor om grupptillhörighet eller annat, maila info@ikvm.se så hjälper vi er.

Schemat är oförändrat jämfört med vårterminen och finns på ikvm.se/schema.

Nybörjarträningen börjar också vecka 34 — berätta gärna för kompisar och vänner om judo och vår träning. Mer information om nybörjarstarten finns här. Som nybörjare får man prova på två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill fortsätta.

I höst kör vi också Stor&Liten-gruppen, vilket är judoinspirerad lek och rörelse för barn tillsammans med en vuxen. Så har ni småsyskon mellan ca 3-4 år, eller känner någon som har det är ni välkomna att komma och testa. Vi kör igång söndagen den 26 augusti kl 10:45-11:30. Den sista kvarten är fri lek/vuxenfys. Mer information om Stor&liten finns här.

Avgifter som gäller för höstterminen är:
Under 15 år – 800 kronor/termin
15 år och över – 900 kronor/termin
Familj 1600 – kronor/termin
Stor & liten – en vuxen + ett barn, 800 kr/termin. Mer info
Endast gym – 400kr/termin
Tränare/styrelse/kommittéaktiv/hjälptränare – 200 kronor/år

Terminsavgiften ska vara betald i samband med terminsstart (senast 31 augusti) till vårt plusgiro 433 17 30-4. Ange namn på den tränande, fullständigt personnummer samt mailadress för kommande utskick och information, på betalningen. Har du frågor om medlemsavgiften, kontakta vår kassör på ulrica@ikvm.se.

I och med betalning godkänner ni att namn och bilder på er kan komma att publiceras på vår hemsida och på vår Facebooksida, främst tävlingsresultat för er som tävlar samt enstaka gruppbilder. Om ni inte vill att namn eller bild skall publiceras, meddela info@ikvm.se.

Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans!

/Tränarna och styrelsen, IKVM

Lämna ett svar