Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VM-läger med Ann Löf

16 september 2023, 10:00 - 16:00

Du som medlem i IKVM bjuds in till VM-läger. Lägret kommer hållas av Ann Löf (läs mer om Ann längre ner). Pararellt med lägret kommer samtliga IKVM:s instruktörer vidareutbildas i judotekniska färdigheter med fortsatt utveckling av konceptet Klubb möter klubb som gick i Stockholm under våren.

Anmälan

Tryck här för att anmäla er.

Lägret är den 16 september 10.00-16.00 på IKVM:s dojo, Pinnharvsgatan 11, Mölndal.

Alla IKVM:s medlemmar från 7 år och vitt bälte. Alla IKVM:s instruktörer förväntas delta på utbildningen som kommer gå pararellt med lägret

Om Ann Löf

Anns kunskap, engagemang och personlighet vill du inte missa eftersom Ann troligen är Sveriges mest meriterade tränare. Bland sina adepter hittar vi OS-deltagare, VM-medaljörer, EM-medaljörer, massor av europacups medaljer och mycket mycket mer. Hon driver en av Sveriges största klubbar, IK Södra, och instruera kontinuerligt Sveriges främsta tränare.
Nu är hon äntligen hos oss!

Schema

10.00-12.00
Passet är ett judo4-all pass. Det innebär att alla är välkomna och att träningen kommer ske efter önskemål och kunskapsnivå. Passet inkluderar en god fruktstund.

12.00-14.00
Det bjuds på smarrig tacos som är naturligt gluten – och laktos fri samt med vegetariskt alternativ. Andra allergier anmäls separat. Instruktörerna har under den här tiden egen tid med Ann. Vi ser fram emot föräldrastöd för att förbereda och servera maten till barnen.

14.00-16.00
Även detta pass är ett judo4-all pass där alla är välkomna och som inkluderar fruktstund.

Instruktörsutbildning

Som instruktör på IKVM förväntas du delta ombytt på mattan. Genom praktisk genomgång kommer du få guidning kring hur tekniker kan byggas upp, vilka rörelser som är de mest grundläggande och vilka moment som ska prioriteras.

Vi kommer bland annat ta upp frågor, reflektioner och erfarenheter som vi fått efter tiden vi var i Stockholm.

Efter träningen går instruktörerna ut och äter tillsammans för att fortsätta vår kunskapsdelning.

Details

Date:
16 september 2023
Time:
10:00 - 16:00
Event Category:

Venue

IKVM:s dojo
Pinnharvsgatan 11
Mölndal, Sverige
+ Google Map