Övernattning med ungdomsrådet 30/9-1/10

Läs mer om ungdomsrådet

Hej allihopa! Nu har en ny termin äntligen dragit igång och detta vill vi i ungdomsrådet fira på bästa sätt. Övernattningen riktar sig till barn födda år 2016 och tidigare. 

Vecka 39 lördag-söndag, (30 september-1 oktober) kommer vi att arrangera en övernattning på judoklubben. Vi startar upp eftermiddagen klockan 16 följt av en femkamp sedan av gemensam middag (tacos), film och andra aktiviteter med tränarna. Morgonen därpå äter vi frukost och är färdiga ca 10:00.

Vad ska man ha med sig?

Eftersom att vi kommer ha en aktivitet (5-kamp) så kan det vara bra att ha med sig träningskläder, ombyte samt hygienartiklar. 

Man ska även ha med sig något att sova på samt täcke och kudde eller en sovsäck. Tandborste och pyjamas kan även vara bra att ha med sig. 

Hur anmäler man sig?

För att anmäla sig så går man in i denna länk ( https://ikvm.se/230930 ) och fyller i alla frågor. Om du har frågor gällande lägret kan du kontakta info@ikvm.se. Vid deltagande av barn som är under 9 år rekommenderar vi att vårdnadshavare följer med. Maxgränsen på övernattningen är 30 barn, först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar