Deltagarinfo Judofestivalen

Helgen 26-28/5 är det dags för judofestivalen i Lindesberg.

Betalning
Under veckan kommer vi att skicka ut fakturor via e-post direkt till er som är anmälda. Kostnaden är 650 kr för deltagarna, och 650 kr per medföljande förälder. I det ingår mat, logi, läger och transport.

Resa för er som ska tävla på RM
William, Smilla, Nova, Emilia, ev Nicole och ev Filip åker upp med Stefan Backlund till skol-RM. Avresa från klubben (IKVM:s lokal) kl 14.00 torsdag 25/5.
Milo, Vuk, Freja, Lova L åker tåg med Ida, info kommer separat.

OBS att ni bor i stuga torsdag till fredag och behöver ta med er underlakan till det boendet. I övrigt följer ni samma packlista som lägerdeltagarna nedan.

Vårt mål är att ni som tävlar ska åka storbuss hem med de andra på söndagen.

Resa och boende för resten dvs ni som ska vara med på lägret
De som inte är nämnda ovan åker i storbuss tillsammans med några andra klubbar. Vi samlas på fredag 26/5 klockan 14.30 vid Göteborgs Judoklubb på Andra långgatan 48 i Göteborg (nere vid gatan).

Bussen kommer troligen att stå på Första Långgatan vid rondellen, eller på Masthuggstorget. Den avgår klockan 15 och resan tar cirka fyra timmar.

OBSERVERA ATT DET ÄR OBLIGATORISKT ATT ANVÄNDA BÄLTE PÅ BUSSEN. Det är viktigt att ni förbereder barnen på detta redan före avresa eftersom vi tidigare år haft problem med obältade deltagare vilket inte är bra ur säkerhetssynpunkt.

Vi bor i klassrum vid Lindesbergs Arena.

Bussen avgår hem runt 16.30 på söndagen, vi förväntas vara tillbaka på samma plats som vi åkte från ca 20.30-21.00 på söndagen.

Packlista
Följande är ett förslag på saker som är bra att ha med:

 • Judodräkt, gärna två stycken om ni har
 • Gott om underkläder pga många träningar
 • Handduk och schampo/tvål samt andra hygienartiklar
 • Sovsäck, kudde, liggunderlag eller madrass
 • Badkläder och utomhusträningskläder+gympaskor om ni vill delta på sådana aktiviteter
 • Vanliga kläder, underkläder, strumpor
 • Ytterkläder som t.ex jacka, gäller även om det skulle råka vara varmt när vi åker
 • Vattenflaska
 • Tofflor
 • Om ni har all packning i en stor väska är det bra att ha en mindre väska med sig, t.ex. för att bära judodräkt+handduk mellan klassrum och omklädningsrum
 • Något att göra när ni får tid över. T.ex. en bok eller en kortlek
 • Fickpengar/betalkort/Swish

Måltider/fickpengar
De måltider som ingår är frukost/lunch/middag på lördagen och frukost/lunch på söndagen.

Det betyder att ni själva måste stå för mat på fredagen samt söndag eftermiddag. Det bästa är om ni kan ta med er matsäck på bussen på fredagen och äta på vägen upp. När vi väl är framme i Lindesberg kan vi också ordna ett besök i en livsmedelsbutik eller liknande för de som vill/behöver. Samma sak gäller söndag eftermiddag. Bussen tar en paus på en mack eller liknande på hemvägen för de som vill äta något snabbt där.

Det är alltså bra om ni tar med er fickpengar. Om det skulle behövas kan ledarna alltid betala och ta emot pengar via Swish.

Aktiviteter
Här finns preliminärt schema för judoträningarna samt andra aktiviteter:
https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/event/8731/page/17448/schema-judotraning
https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/event/8731/page/17447/schema-aktiviteter

Vi kommer försöka samordna så vuxna ledare finns med på de aktiviteter ni vill gå på. Vi styr upp detta på plats men fundera gärna på redan nu vad ni vill gå på. Judoträningarna är inte valbara utan vi deltar på alla träningar för respektive åldersgrupp.

Allergier, mediciner och annan viktig information
För er föräldrar som har barn med på judofestivalen men inte följer med själva är det viktigt att ni meddelar oss via info@ikvm.se om barnet har några sjukdomar, mediciner, allergier eller något annat som vi som ledare behöver känna till.

Redan nu är det bra om medföljande barn (och föräldrar) lägger in telefonnummer till oss medföljande tränare så att ni kan få tag på oss:
Sebastian – 0736-149069
Annika – 0733-206767

Frågor?
Hör av er till info@ikvm.se om ni har några frågor eller om ni skulle bli sjuka och inte kan följa med.

Lämna ett svar