Bra tävlingsinsatser och mycket träning i Mellerud

Under helgen 9-10 maj deltog vi på tävlingen Dalsland Open samt ett omstart-/nystartsläger i Mellerud i Dalsland.

Vi hade många tävlande med oss varav flera gjorde sin första tävling. Samtliga gjorde fina insatser. Tävlade gjorde Agnes, Ludvig, Valter, Elias, Karla, Alva, Dorian, Nova, Vuk, Filip, Simon och Smilla.

Efter tävlingen, under lördagen så väl som söndagen, deltog vi i flera träningspass på lägret. De yngre fick några olika tränare från regionen medan passen för de äldre leddes av en av Sveriges mest framgångsrika landslagsaktiva någonsin, Anna Bernholm. Owe Dvärby, också aktiv i landslagssammanhang, var också med som tränare.

Förutom de som tidigare nämnts som tävlade deltog Freja, Gustaf, Edvin, Idun, Irma, Julia, Lova, och Vilma på lägret. Parallellt med träningarna deltog vår vice ordförande Malin Nordin i ett seminarium som anordnades av Svenska Judoförbundet.

Vi tackar Kroppefjälls IF, Trollhättans JK och Svenska Judoförbundet för ett väl genomfört arrangemang!

Lämna ett svar