Klubbmästerskap och terminsavslutning 2021

Fler bilder finns sist i detta inlägg.

Lördag 11 december hade vi traditionellt klubbmästerskap och terminsavslutning i dojon, för första gången sedan 2019. Tiden som har passerat har gjort att många som var på årets KM också var med för första gången. Det är en speciell känsla att komma ner till dojon när den är iordningsställd för tävling, med medaljbord, kafé, lotteribord, sekretariat och åskådarplatser.

Tävlingen var indelad i två block, ett förmiddagsblock och ett eftermiddagsblock. På förmiddagen tävlade de yngre barnen samt A-judon. Vi fick se många fina matcher och framförallt väldigt teknisk och fin judo.

I lunchpausen uppmärksammades alla våra tränare som helt ideellt bidrar med sin tid för att lära ut judo till barn, ungdomar, vuxna och äldre. Stort tack!

Under eftermiddagen tävlade de lite äldre barngrupperna samt ungdoms- och vuxengrupperna. Eftermiddagens höjdpunkt var förstås de öppna klasserna där titlarna klubbmästare och klubbmästarinna stod på spel.

Denna gång blev det mycket spännande matcher, och efter finaler mellan Erik Wretborn och Adam Lachner samt Vilda Backlund och Malin Nordin stod det klart att Erik och Vilda blev vinnare och därmed klubbmästare respektive klubbmästarinna 2021.

Erik och Vilda blev klubbmästare och klubbmästarinna 2021.

I samband med prisutdelningen uppmärksammades också Tindra Frejinger, Sebastian Jansson och Cecilia Kärfstedt för sitt föreningsarbete under året. Filip Dahlqvist fick utmärkelsen ”årets kämpe”. Vi vill också passa på att tacka John Forselius som genom sitt arbete med Gräsroten i sin pressbyråbutik vid Frölunda Torg har genererat mycket pengar till föreningen.

Vi vill också tacka de som bidrog med årets lotterivinster, nämligen Elon Friggahuset, Saddler, Grazette, Exertis, SDÅ Bygg samt Lena Wilson och Joana Pereira. Stort tack även till er som bidrog med fika till kafét.

Nu tar vi ett juluppehåll från träningen. Vi återkommer med vårens schema så fort det är klart.

För er som är träningssugna under uppehållet kommer vi att hålla en del extraträningar. Håll utkik på förstasidan på ikvm.se för information om dem.

God jul och gott nytt år önskar tränare och styrelse på IKVM.

Lämna ett svar