IKVM åkte med Göteborgs Judoförbund till RM i Lindesberg

I helgen gick den årliga lagtävlingen Riksmästerskapen för distriktslag (RM) i Lindesberg i Västmanland. Lagtävlingar är ganska sällsynta inom judon men väldigt roliga när de väl blir av. Just RM är en höjdpunkt på året för många ungdomar eftersom det förutom den roliga tävlingsformen ger möjlighet att lära känna folk från andra klubbar i Göteborgsområdet.

IKVM deltog både i själva laget och som supportrar. Med oss (tillsammans med ett 50-tal andra från distriktet) i bussen dit hade vi Sebastian, Vilda, Albin, Adam, Morgan, Filip, Smilla och Tindra. Hur det gick i tävlingen och hur helgen var annars kan ni läsa i en text på Göteborgs Judoförbunds hemsida.

Min känsla som coach var att både tävlingen och resan gav alla medföljande ungdomar mersmak, och att vi skapat relationer mellan ungdomarna i distriktet som kommer finnas kvar en lång tid framöver.

/Sebastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny