Lyckad tävling och träning i Staffanstorp

Helgen 27-29 september åkte vi ett gäng från Special Needs-gruppen till Staffanstorp för tävling och träning på Staffanstorp Special Needs Judo Open.

Vi var tio stycken; Zara, Kristoffer, Emily, Ola, Andreas, Adam, Julia och Thomas samt Dennis och Paula som följde med som ledare.

På fredagen hade vi en träning innan vi åt middag och gick och lade oss tidigt, för nästa morgon var det dags för tävling! På lördagskvällen åt vi middag och spelade boule på Äpplegården Boulecenter med nya och gamla vänner vilket var jättetrevligt. Söndag förmiddag tränade vi allihopa innan vi begav oss hemåt igen.

Tävlingsresultaten:
Zara, Emily och Adam fick alla tre tuffa grupper men kämpade hårt och lyckades ta varsitt silver.

Julia, Ola och Thomas hamnade i samma grupp där Thomas lyckades ta hem silvret medan Julia och Ola delade på tredjeplatsen. Alla tre körde riktigt bra i sina matcher!

Andreas fick det extra tufft och efter hårda matcher hamnade han på en tredjeplats men vi var mycket nöjda med matcherna ändå!

Kristoffer fick tyvärr avbryta tävlandet efter en skada men körde på bra trots den på träningen dagen efter.

Tack Staffanstorp för ett roligt event och tack Magnus Nilsson för alla fina foton (som kan ses i fotoalbumet Staffanstorp Judo Open Special Needs 2019).

Bra jobbat i helgen gruppen, vi är imponerade av er!

/Dennis och Paula

Lämna ett svar