Den 18 maj 2019 arrangerade ungdomsrådet en lagtävling som 20 barn i åldrarna 7-12 år deltog i. Efter en kort uppvärmning delades deltagarna in i fyra lag. Alla lag fick välja varsitt lagnamn och sedan var det dags för lagtävlingen där alla lag mötte alla, vilket gav tre matcher per person.

I en lagtävling möter den minsta personen i ett lag den minsta personen i ett annat lag i en vanlig judomatch. Sedan är det dags för den näst minsta personen, och så vidare. När alla har kört sina matcher summeras resultatet till ett resultat för den lagmatchen.

Efter många fina och jämna matcher stod till slut ett lag som segrare, ett lag som tvåa och två lag som treor. Tävlingen avslutades med glass till alla deltagare.

Tack till alla som var med och till alla som hjälpte till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny