Fullspäckad helg med hållbarhetsvecka, strategidag och Triumfcupen

Helgen den 13-14 april var IKVM med på flera aktiviteter i och utanför staden.

På lördagen deltog vi i Hållbarhetsveckan i Mölndal för att visa upp vårt arbete med att lära ut fallteknik till äldre. Vårt tema för dagen var således ”Lär dig falla för ett hållbart liv”. Tack alla som kom förbi och tack till er ledare som deltog!

Foto: Andreas Oskarsson.

Ida och Sebastian från IKVM var samma dag i Uppsala och deltog i Svenska Judoförbundets strategidag tillsammans med bland annat förbundsstyrelsen och förbundets anställda. Ida är vice ordförande i Svenska Judoförbundet och Sebastian arbetar i förbundets arbetsgrupp för it och medier, med bland annat sajten judo.se. Vi hann spela curling också, som en liten teambuildingaktivitet…

Foto: Sebastian Jansson.

På söndagen var ett gäng från IKVM på Göteborgs Judoklubb och tävlade i lagtävlingen Triumfcupen. Lagtävlingar är lite annorlunda jämfört med ”vanliga” tävlingar, eftersom flera lag tävlar mot varandra och det är summan av matchvinsterna som avgör om ett lag vinner mot ett annat. På så sätt blir det mindre fokus på individuella matcher och mer fokus på att delta och ha roligt tillsammans.

Tävlingen startade med en gemensam uppvärmning med flera uppskattade lekar. Efter tävlingen bjöds alla deltagare på glass och medalj. Bra jobbat alla!

Foto: Sebastian Jansson.

Lämna ett svar