IKVM utsedd till Årets klubb av Svenska Judoförbundet

Under lördagens judogala, en gala som arrangeras årligen efter Svenska Judoförbundets årsmöte, vann IK Västra Mölndal den mycket prestigefulla utmärkelsen Årets klubb. Priset delades ut av Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet.

Ida Lindgren och Malin Nordin var på plats på galan. Här tillsammans med Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson.

Så här löd motiveringen:

En modern förening kännetecknas av att människor vill engagera sig och är stolta över att vara en del av sin förening och en del av svensk idrott. Klubben som får pris för årets klubb i svensk judo engagerar många.

Tack vare det så har klubbens ledare också ork och tid att engagera sig i såväl sitt distrikt som i olika uppdrag på förbundsnivå. Dessutom så utvecklar de verksamheten och är en av pionjärerna inom fallprojektet som svensk judo startat.

Årets klubb i svensk judo 2018 är IK Västra Mölndal!

Svenska Judoförbundet

Från IKVM var Malin Nordin, ordförande, och Ida Lindgren på plats för att ta emot priset. Ida hyllades också för sina insatser i lagguldet på veteran-EM förra året.

Tack alla medlemmar, föräldrar, tränare, styrelsemedlemmar och alla andra som engagerat sig i föreningen. Tillsammans är vi bäst!

2 kommentarer. Leave new

Lämna ett svar