Deltagarinfo: RM för distriktslag, Lindesberg, 26-28/10 2018

Uttagna från IKVM: Jacob, Erik, Adam och Vilda.

Hej alla!

Här kommer lite information till de som är uttagna till RM-lagen. Ni får gärna uppmuntra andra i klubben, föräldrar m.m. att hänga med som supportrar. Det finns även möjlighet att träna på söndagen även för de som inte är med och tävlar. Mer information till supporters finns här: https://gjf.nu/2018/10/folj-med-som-supporter-till-rm-i-lindesberg-26-28-10/

DATUM
RM är helgen 26-28/10 2018 i Lindesberg. På fredagen är det ditresa, på lördagen är det tävling och på söndagen träningsläger.

SPECIALMAT
Har ni några allergier eller annan specialkost, hör av er till sebastian.jansson@judo.se så fort som möjligt och senast på fredag 19/10.

ANMÄLAN OCH EKONOMI
Ni som har fått besked om att ni är med i laget behöver inte anmäla er, ni är redan anmälda. Er klubb kommer faktureras 300 kr per person för er medverkan. För er i laget ingår all mat på tävlingsdagen, lördagen (frukost, lunch, middag). I priset ingår också lagtröja.

Ni måste själva betala för mat på fredagkvällen samt lunch på söndagen.

SCHEMA, AVRESA OCH HEMKOMST
Vi åker från Gårda brandstation, Åvägen 2, Göteborg vid 14.00 fredagen den 26/10. Kom i tid till bussen! Så fort vi kommer fram väger vi in. Invägningen är klockan 18-21. När alla är invägda går vi och äter. Ni betalar själva för middag på fredagen.

På lördagen är tävlingsstart klockan 10.00. Frukost, lunch och middag ingår för er i laget denna dag.

På söndagen är det två träningar, 10.00-11.30 och 13.00-14.00. På söndagen ingår frukost men ni får själva betala för lunch. Vi åker tillbaka till Göteborg så fort alla är ombytta och klara efter träningen.

BOENDE
Vi bor i klassrum. Ta därför med liggunderlag/luftmadrass, sovsäck, kudde, etc.

COACHER
Karin Holmberg och Christian Borghesi kommer att åka med som coacher. Om några av era klubbledare också vill följa med och stötta är ni hjärtligt välkomna. Anmäl er i det här formuläret: https://gjf.nu/2018/10/folj-med-som-supporter-till-rm-i-lindesberg-26-28-10/

(Sebastian kommer inte att kunna åka med tyvärr men Karin och Christian kommer att ta väl hand om er)

FRÅGOR
Har ni några frågor om RM är det bara att svara på detta mail (dvs fråga mig /Sebastian).

SAMLING UNDER GJO
På söndag 21/10 under lägret på Gothenburg Judo Open kommer vi att ha en liten samling för er som är uttagna i lagen där ni har också möjlighet att ställa frågor om tävlingen.

Vi ses!

Mvh
Karin, Christian och Sebastian

1 kommentar. Leave new

Lämna ett svar