Schema och terminsstart VT2018

Hoppas ni alla haft en bra julledighet och är taggade på att börja träna igen. Vårterminens träningar för befintliga medlemmar börjar vecka 3 — de första grupperna har träning måndag 15 januari.

Nybörjarträningen börjar också vecka 3 — berätta gärna för kompisar och vänner om judo och vår träning. Mer information om nybörjarstarten finns här. Som nybörjare får man prova på två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill fortsätta.

Schemat är oförändrat jämfört med höstterminen och finns på ikvm.se/schema. Om du graderade dig i slutet av förra terminen kan det vara dags att byta grupp. Längst ner på schemasidan finns en guide till vilken grupp du ska vara i. Är du osäker är det bäst att gå till samma träning som förra terminen, och prata med din tränare.

I vår kör vi också Stor&Liten-gruppen, vilket är judoinspirerad lek och rörelse för barn tillsammans med en vuxen. En nyhet är att den nu ingår i familjeavgiften. Så har ni småsyskon mellan ca 3-4 år, eller känner någon som har det är ni välkomna att komma och testa. Vi kör igång den 21 januari kl 10:45-11:30. Den sista kvarten är fri lek/vuxenfys.

Vid övriga frågor angående vilken grupp ni skall tillhöra eller något annat, maila info@ikvm.se så hjälper vi er.

Avgifter som gäller för vårterminen är:
Under 15 år 800 kronor/termin
15 år och över 900 kronor/termin
Familj 1600 kronor/termin
Endast gym 400kr/termin
Tränare/styrelse/kommittéaktiv/hjälptränare 200 kronor/år

Terminsavgiften ska vara betald i samband med terminsstart (senast 31 januari) till vårt plusgiro 433 17 30-4. Ange namn på den tränande, fullständigt personnummer samt mailadress för kommande utskick och information, på betalningen. Har du frågor om medlemsavgiften, kontakta vår kassör Ulrica Lachner på ulrica@ikvm.se.

I och med betalning godkänner ni att namn och bilder på er kan komma att publiceras på vår hemsida och på vår Facebooksida, främst tävlingsresultat för er som tävlar samt enstaka gruppbilder. Om ni inte vill att namn eller bild skall publiceras, meddela info@ikvm.se.

Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans!

/Tränarna och styrelsen, IKVM

Lämna ett svar